Kasvohoidot

Kasvohoidot alkavat aina ihoanalyysilla ja asiakkaan hoitotottumusten kartoituksella. Hoidot räätälöidään aina asiakkaan ihon ja tarpeiden mukaan, jolloin jokainen kasvohoito on aina yksilöllinen ja erilainen. Kasvohoidot sisältävät aina myös rentouttavaa hierontaa, jatkohoito-ohjeet sekä henkilökohtaisesti räätälöidyn ihonhoitosuunnitelman ja sen mukaiset tuotenäytteet. Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoja. Kasvohoidot teemme laadukkailla iS Clinical, Biodroga Institut ja Biodroga MD -sarjoilla.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni on nykyaikainen ihonpuhdistus. Sillä kuoritaan ihon kuollutta sarveissolukkoa sekä syväpuhdistetaan ihohuokoset epäpuhtauksista. Hoito on täysin kivuton, siihen voidaan tarvittaessa yhdistää myös mekaaninen ihonpuhdistus. Ultraäänellä voidaan myös imeyttää tehoseerumit syvemmälle ihoon. Hoito ei sovellu henkilöille, joilla on syöpä, sydämentahdistin, pahanlaatuisia ihomuutoksia tai tulehduksia kasvojen alueella, aknelääkitys (Roaccutan)

Timanttihionta

Puhdistava, kirkastava ja silottava kuorinta, erinomainen hoito silloin, kun ihon pinta on karhea. Iho kuoritaan laitteen timanttileikatuilla hoitopäillä, joihin yhdistyy alipaineimu. Hoito kuorii ihon kuollutta sarveissolukkoa, puhdistaa ihohuokosia sekä häivyttää ihon epätasaisuuksia, kuten aknearpia. Timanttihionta vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa. Hoitoon voidaan yhdistää myös mekaaninen ihonpuhdistus. Jo yksi hoitokerta kirkastaa ihoa huomattavasti. Hoito ei sovellu henkilöille, joilla on aknelääkitys (Roaccutan), psoriasis, pahanlaatuisia ihomuutoksia tai tulehduksia kasvojen alueella.

Fire & Ice

iS- Clinical sarjan tunnetuin kasvohoito on Fire & Ice -hoito, joka on julkkisten suosima red carpet -hoito. Kasvohoito on kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa.Se häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin. Hoidon perustana on kahden terapeuttisen ammattilaisnaamion yhdistelmä. Ensimmäinen naamio tuo iholle kuumottavan tunteen ja kanelin tuoksun samalla kun iho saa kevyen kasvipohjaisen glykolihappokuorinnan. Toinen piparminttupohjainen naamio viilentää ja raikastaa ihoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden. Sarjahoidossa hoitokertoja 3-6 ja hoitoväli 10-21 päivää. Täydellinen hoito, kun halutaan hoitaa epäpuhdasta, akneihoa, pigmenttimuutoksia ja ikääntyvää ihoa. Hoito ei sovellu henkilöille, joilla on ihotulehdus, atopia, psoriasis, aknelääkitys.  


Volyymiripset
Volyymiripset

Ripsienpidennykset

Volyymiripsikuiduissa käytettävä vahvuus, eli ripsen leveimmän kohdan halkaisijamitta on 0.05-0.10 mm. Erilaisia kaarevuuksia ovat mm. B, C, D, L+ -kaarevuudet ja tämän lisäksi kuituja löytyy eri pituuksissa kuudesta millimetristä aina kolmeentoista millimetriin saakka. Kaarevuuksia, vahvuuksia ja pituuksia voidaan tietyillä tavoilla sekoittaa keskenään, jolloin erilaisten variaatioiden määrä on lukematon. 

Ammattilainen lähtee suunnittelemaan ripsiäsi aina ensisijaisesti toiveidesi pohjalta. Tämän lisäksi ammattilainen katsoo silmiesi muotoa sekä luonnonripsiesi vahvuutta ja näiden perusteella tekee oikeat kuituvalinnat, mitkä eivät vahingoita luonnonripsiäsi. Mikäli luonnonripsesi ovat hennot ja haaveissasi oli supertuuheat räpsyttimet, niin vastuuntuntoinen ammattilainen ei niitä sinulle toteuta. Liian raskas paino luonnonripsellä painaa ripsijuurta ja voi saada aikaan ripsen kasvusuunnan painumisen alaspäin.

Ammattilainen muodostaa jokaisen volyymiripsiviuhkan yksitellen käsityönä. Ripset poimitaan ripsinauhoista pinseteillä ja pinsettien jännitettä hallitsemalla muodostetaan yksittäisistä kuiduista kauniisti avautuvia ripsiviuhkoja. Maailmassa ei ole yksiäkään keskenään identtisiä volyymiripsiä. Ne ovat aina uniikit, käsityönä tehdyt ja juuri sinulle kauneimmin sopivat.

Ripsien kotihoito

Ripsien huolellinen puhdistaminen pidennyksille tarkoitetulla puhdistustuotteella pitäisi ehdottomasti kuulua jokaisen asiakkaan päivittäisiin rutiineihin. Ripsiin, niiden tyveen ja väleihin kertyy epäpuhtauksia ihosta ja ympäristöstä. Ripsien pesemättömyys heikentää niiden kestävyyttä ja huonoimmassa tapauksessa voi jopa altistaa tulehduksille.

Suosittelemme kotikäyttöön Beauty Wash -puhdistustuotetta, sillä se on kehitetty erityisesti ripsienpidennysten käyttäjille. Ohjeet Beauty Wash -puhdistusgeelin käyttöön:
1.&2. Kastele kädet ja kasvot runsaalla vedellä.
3. Annostele kämmenelle pieni, pähkinänkokoinen määrä puhdistusgeeliä.
4. Hiero käsiä yhteen nopein liikkein.
5. Geeli muodostaa veden kanssa tehokkaasti puhdistavan vaahdon.
6. Puhdista vaahdolla ripset sekä koko kasvojen alueen meikki.
7. Huuhtele kasvot.
8. Kuivaa kasvot ja ripset kevyin painalluksin.
9. Harjaa ripset tarvittaessa.

Tekemillämme ripsillä on viikon (7vrk) takuu, mikäli ripsiä on hoidettu kotona asianmukaisesti ja pesty niille tarkoitetulla puhdistusaineella päivittäin. Emme anna takuuta ripsille, joille toinen teknikko on tehnyt jälkeemme jotain, tai tapauksissa, joissa olemme huoltaneet toisen teknikon tekemät ripset.

Ripsiliima ja herkistyminen

Ripsiliimat, kuten kaikki kemikaalit ja kosmetiikka, eivät ole täysin riskittömiä käyttäjälleen. Vaikka todennäköisyys yliherkkyysreaktioille on pieni ja turvallisuustoimenpiteet ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla, herkimmät yksilöt saattavat silti reagoida tai herkistyä ripsiliimoille. Kerran kovettunut liima ei muutu takaisin nestemäiseksi ja höyryäväksi enää missään olosuhteissa, ainoastaan liiman poistoon tarkoitetulla aineella. Herkistymisen oireita on silmäluomien ja silmänympärysihon kutina, turvotus ja ihottuma, jotka kestävät n. 1-5 päivää kunnes rauhoittuvat. Itse silmän oireilu ei ole allergiaa, vaan se on voinut ärtyä tai kuivua liimahöyryistä tai esimerkiksi alaripsien suojateippi on päässyt hankaamaan/raapaisemaan silmää.


Shellac -kestolakkaus

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä, joka takaa kauniin kiiltävän, 14+ päivää kestävän lakkauksen. SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä - kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä. Lakkauksen poistaminen on paitsi hellävaraista, myös nopeaa. Asiakkaamme huollattavat kestolakkauksiaan pääasiassa 4 viikon välein.


Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on käsittely, jossa ripset taivutetaan kemiallisesti silikonimuottien avulla sekä kestovärjätään. Käsittely sopii myös jopa herkille silmille. Kestotaivutusta ei suositella tekemään raskauden aikana. Lopputulos kestää noin 6-8 viikkoa riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista (kestotaivutus ei suoristu, vaan asiakkaan ripset kasvavat vaihduttuaan samanlaisina kuin ennen käsittelyä). Asiakkaan tulee välttää 24h käsittelyn jälkeen kuumuutta ja kosteutta (sauna, hiustenkuivaaja) sekä ripsien koskettelua.


Sokerointi

Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa on luonnonmukainen tuote. Sokerointi on ihoystävällisin menetelmä karvanpoistoon, ja se sopii kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille.
Sokeroinnissa sokeri levitetään vastakarvaan ja karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin se aiheuttaa vähemmän kipua, ihon ärsytystä ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Sokeroinnin jälkeen tulee välttää lämpöä ja hikoilua 12 tunnin ajan, sekä kainaloiden alueella deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan. 


Kulmakarvojen laminointi

Kulmien laminointi on tällä hetkellä yksi kauneudenhoitoalan nousevimmista trendeistä. Se tarkoittaa kulmien kestomuotoilua, jossa kulmakarvat muotoillaan siistiin ja tuuheaan muotoon asiakkaan kasvonpiirteet huomioiden. Kulmien laminoinnilla saadaan siis nopeasti siistit, näyttävät ja helppohoitoiset kulmat. Hoito sopii erityisesti luonnostaan tuuheille ja vallattomille kulmakarvoille. Kestomuotoilu pysyy kulmissa noin 2 kuukautta. Hoito sisältää myös kulmien värjäyksen ja siistimisen. Hoidon jälkeen tulee välttää kulmien hankausta sekä kastelua 12 tuntia.